Paweł na skutek nieszczęśliwego wypadku we wrześniu 2015r. doznał urazu czaszkowo-mózgowego.Świat przewrócił się do góry nogami.Po przejściu skomplikowanej operacji usunięcia ciała obcego z głowy były ciężkie chwile na OIOMie...

Paweł na skutek nieszczęśliwego wypadku we wrześniu 2015r. doznał urazu czaszkowo-mózgowego. Świat przewrócił się do góry nogami.Po przejściu skomplikowanej operacji usunięcia ciała obcego z głowy były ciężkie chwile na OIOMie, jednak wielka chęć i siła do życia pozwoliła na przeniesienie Pawła do ZOLu gdzie pod opieką lekarza, pielęgniarek, opiekunów oraz rehabilitantów zmaga się z powrotem do normalności.Dzięki Państwa wsparciu możemy pozwolić sobie na zwiększoną rehabilitację czy zakup nowego wózka inwalidzkiego przystosowanego do potrzeb Pawła.  ABY ZNÓW MÓGŁ CIESZYĆ SIĘ ŻYCIEM Dziękujemy i jednocześnie prosimy o pomoc i wsparcie w podróży do lepszego jutra. :)

WSPOMÓŻ PAWŁA W WALCE Z POWROTEM DO CODZIENNOŚCI,

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wachowicz, 7089 pomagacie Państwo Pawłowi w codziennych zmaganiach.