Patrycjusz Otlewski

Mam na imię Patrycjusz. Mam 26 lat. Od zawsze moją pasją była fotografia, rysunek i grafika. Razem z żoną do niedawna prowadziliśmy całkiem szczęśliwe życie. Snuliśmy plany o pracy, która nie tylko pozwoli nam na utrzymanie się i zaspokojenie potrzeb, ale także będzie dawać radość. Naszym pragnieniem było w niedalekiej przyszłości założenie własnej działalności, zajmującej się profesjonalnym fotografowaniem ślubów, uwiecznianiem na zdjęciach szczęścia innych ludzi, sami czerpiąc z tego radość. Niestety, ponad rok temu wykryto u mnie chorobę tkanki łącznej. Zmagając się już wtedy z zaawansowaną jaskrą oraz wysoką krótkowzrocznością, która każdego dnia utrudnia mi normalne funkcjonowanie, wiadomość o tych chorobach totalnie nas przybiła.Teraz każdego dnia zmagam się z bardzo silnym bólem stawów, pleców oraz oczu - często powodującym migreny z aurą. Problemem jest wstanie rano z łóżka bez zażycia odpowiednich leków przeciwbólowych, a nie mówiąc już o "normalnym" funkcjonowaniu w ciągu dnia. Przez swoje problemy zdrowotne utraciłem pracę, która pozwalała nam opłacić kosztowne leczenie, lekarstwa, rehabilitację oraz częste wizyty w szpitalu. Problemem jest też znalezienie takiej, którą będę mógł wykonywać, bez kolejnych strat na zdrowiu. Ciężko też mówić o rozwijaniu marzeń związanych z własną działalnością dającą szczęście, a która byłaby teraz idealnym rozwiązaniem. Dlatego prosimy wszystkich was o wsparcie. Jeśli się tylko chce, można zrobić bardzo wiele dobrego.

Więc jeśli to czytasz - liczymy na twoją pomoc!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Otlewski, 9810 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce z chorobą.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<