Nalborski Artur

Mam na imię Artur (27 l). W lipcu 2013 roku uległem wypadkowi w pracy gdzie doznałem urazu kręgosłupa i rdzenia na poziomie L1. Jestem w stanie poruszać się tylko za pomocą wózka inwalidzkiego. Mam częściowy ruch w nogach, jestem w stanie je przesuwać i lekko zginać w pozycji leżącej. Cały czas walczę o powrót do zdrowia i mimo, że minęło tak wiele czasu nie poddaje się. Każdy dzień rehabilitacji usprawnia mnie ale i zapobiega przykurczom, które następują w chwili kiedy tylko przestane ćwiczyć. W ćwiczeniach pomaga mi rodzina, z profesjonalną rehabilitacją niestety jest ciężko. Systematyczna rehabilitacja, jest bardzo droga. Dopóki są pieniądze wszystko jest dobrze. Czasami niestety tych pieniędzy brakuje. I to nie tylko mi ale wielu osobom, które tak samo jak ja zmagają się z niepełnosprawnością. Takie osoby często są zdane tylko na pomoc innych. Żeby nazbierać tak duże sumy pieniędzy czasami nie trzeba zbyt wiele. Możecie Państwo pomóc wysyłając sms lub przesyłając niewielką kwotę. 5 zł od 1000 osób to już nowy wózek inwalidzki a od 3000 osób to wyjazd do kliniki. Nawet jeśli nie możecie Państwo wspomóc drobną kwotą to można zawsze skopiować link i wkleić na fb lub inny portal społecznościowych. Można też przekazać 1 % podatku, który tak naprawdę nic nie kosztuje. W każdym przypadku bardzo pomagasz bo dzięki Tobie pojawia się nadzieja, że coś w życiu osób niepełnosprawnych zmieni się na lepsze. Ja tak naprawdę chciałbym nazbierać na sprzęt do ćwiczeń, który upatrzyłem sobie na targach rehabilitacyjnych. Koszt tego sprzętu to ok 15 tyś. Ale jest możliwość kupna taniej. Mam nadzieję, że dzięki waszej pomocy uda mi się nazbierać.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Nalborski, 3913 wspierają mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu. Wszystkim pomagającym oczywiście bardzo dziękuję. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu