Michał Żyszkiewicz

Mam na imię Michał, w 1999r. uległem wypadkowi samochodowemu. Leżałem nieprzytomny. Po pół roku coś drgnęło.

Po usunięciu rurki tracheostomijnej zacząłem oddychać i przyjmować pokarmy ale nadal byłem bez kontaktu z otoczeniem. W maju 2000r. rodzice zabrali mnie do domu, gdzie stało się coś nadzwyczajnego; po raz pierwszy zareagowałem na słowa mamy „uśmiechnij się”, a po tygodniu powiedziałem słowo „mama”. Od tamtego momentu stan mojego zdrowia zaczął się powoli poprawiać. Nad sprawnością ciężko pracowałem i nadal pracuję. Proszę o pomoc, aby robić dalsze postępy.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŻYSZKIEWICZ, 5133 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie. Z góry dziękuję za pomoc.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<