Nazywam się Michał Lemiesz, mam 20 lat i wielką nadzieję że kiedyś obudzę się rano bez mojego towarzysza Touretta.Choroba, która bardzo utrudnia mi życie to właśnie zespół Touretta. W kwietniu 2013r. wykonano mi operację założenia wewnątrzczaszkowego neurostymulatora mózgu i jak na razie efekty są słabe. Operacja była kosztowna ale nie mogłem czekać 5 lat na refundację z NFZ.Rodzice z rodziną zrobili wszystko żeby mi pomóc. Potrzebuję teraz pomocy finansowej na wspomaganie stymulatora lekami, dojazdy na częste regulacje parametrów stymulatora (260 km) oraz na wymianę baterii. Muszę również korzystać z prywatnych usług specjalistów, bo na te nie trzeba czekać pół roku.Pamiętaj o mnie wypełniając PIT.

WSPOMÓŻ MOJE LECZENIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Lemiesz, 2715 pomożecie mi w moich codziennych zmaganiach dając nadzieję na lepsze jutro. Dziękuję za okazane serce i wsparcie.