Mendyk Norbert

Mam na imię Norbert. Mam 41 lat. Od około 30 lat choruję na przewlekłą chorobę cukrzycę typu I insulinozależną. Cukrzyca spowodowała u mnie: angiopatię, nefropatię cukrzycową, silne nadciśnienie tętnicze, uszkodzenie nerek, niedosłuch obustronny, dyskopatię, uszkodzenie kręgosłupa, depresję oraz doprowadziła do amputacji lewej nogi na wysokości uda. Oprócz braku lewej nogi, kolejnym problemem są wydatki na leki, które są strasznie drogie. Często muszę z części leków rezygnować, także z wyjazdów do lekarzy specjalistów, bowiem nie mam finansów na zrealizowanie tych spraw. W ubiegłym roku 2017, zrobiłem protezę, i teraz uczę się chodzić na niej, na razie jest ciężko, ale dam radę. Koszt protezy, był bardzo duży i teraz mam problemy, by leczyć się i rehabilitować, dlatego potrzebuję darowizn, i 1% podatku, od Was kochani. Mieszkam w miejscowości Dragany z opiekunem Andrzejem. Zmagamy się z codziennymi problemami, potrzebuję drogiego leczenia i rehabilitacji, co przekracza moje możliwości finansowe. Pomimo niepełnosprawności nie tracę pogody ducha, wierzę, że znajdą się osoby, które ciepłym słowem, wsparciem finansowym pomogą  mi i będą rozumieć czym jest ból nie możności całkowitego się leczenia. Dużo w tym wszystkim, daje mi codzienna modlitwa, i to pomaga mi żyć. Pomóżcie Kochani- nie zostawiajcie samego sobie, przekażcie 1% podatku, i jak kto może darowiznę.

WIERZĘ W WAS KOCHANI, BO ZAWSZE MI POMAGALIŚCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Mendyk, 1155 wspieracie Państwo moje dalsze leczenie oraz codzienne funkcjonowanie.

Dziękuję za ludzki odruch serca.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu