Mehmeti Jeremi

Jeremi przyszedł na świat 11 marca 2013 roku jako pozornie zdrowy - śliczny chłopczyk. Jego pojawienie się w domu wniosło wiele radości całej rodzinie. Po kilku zaledwie dniach trafił do szpitala. Po natychmiastowej operacji stwierdzono długoodcinkową bezzwojowość jelita grubego (choroba Hirschsprunga) i wyłoniono kolostomię. Przed nim jeszcze jedna operacja.

Jeremi codziennie pokornie znosi towarzyszący ból i długotrwałe zabiegi pielęgnacyjne. Czeka go jeszcze kilka pobytów w szpitalu i wiele ograniczeń do końca życia, gdyż jego choroba jest nieuleczalna. Obecnie jest pod opieką chirurga dziecięcego, kardiologa, alergologa i ortopedy. Każdy dzień jest walką o jego zdrowie. Jeremi jest oczkiem w głowie całej rodziny, która robi wszystko by ulżyć mu w cierpieniu i zapewnić normalne życie w przyszłości.

Koszty leczenia synka są bardzo duże. Wydatki związane z zakupem specjalistycznego sprzętu medycznego, materiałów opatrunkowych, zakupem leków, środków higieny oraz dojazdami do lekarzy specjalistów są dla nas niemożliwe do uzyskania bez pomocy ludzi dobrego serca.

Prosimy wszystkich, którzy chcą nas wspomóc - ludzi nieobojętnych na cierpienie naszego małego synka o przekazanie środków oraz wszelkiej pomocy.

POMÓŻ MI NORMALNIE ŻYĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Mehmeti, 3745 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Każda najmniejsza kwota da nam możliwość dalszej walki z chorobą. Jednocześnie SKŁADAMY PODZIĘKOWANIA WSZYSTKIM, którzy ofiarowali dotychczasową pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu