Siemanko, jestem Maksio. Od urodzenia choruję na dychawicę wczesnodziecięcą, całościowe zaburzenia rozwojowe, zaburzenia mowy.

Przez zaburzenia integracji sensorycznej całkiem nieświadomie robię sobie krzywdę, nie zapamiętując miejsc potencjalnych zagrożeń w trakcie swojej dziecięcej aktywności. Inaczej niż zdrowe dziecko odczuwam ból. Moja codzienność to również niezliczona ilość ataków duszności i znienawidzone przeze mnie inhalacje. Abym mógł normalnie funkcjonować i w przyszłości pójść do szkoły potrzebuję kosztownej rehabilitacji.

DLATEGO PROSZĘ WAS O SWÓJ 1% BĄDŹ DAROWIZNĘ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Żaczek, 10023 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce z chorobą.