Matela Julia

Julia ma 8 lat a od 4 lat zmagamy się żyć z cukrzycą typu I. Choroba, z którą da się żyć, powie ktoś. I to prawda, ale tylko chory i jego najbliżsi wiedzą jak trudno z nią żyć. Nasza walka o stabilność Julii glikemii to ciężka praca 24 godziny na dobę. Dosłownie, gdyż kiedy Julia słodko śpi, my wstajemy do niej kilkakrotnie aby dokonać pomiaru cukru, nie mówiąc o dniu, który wypełniony jest obowiązkami szkolnymi. Dzięki Państwa pomocy możemy czasami pozwolić odpocząć Julii paluszkom, nieziemsko skutym, i monitorować 24 godz/dobę przez 14 dni poziom glikemii dzięki sensorowi. To urządzenie jest bardzo drogie (miesięczny koszt samego sensora to 540 zł) i żywotność jego dość krótka. Ale nawet ten krótki czas to dla Małej wielka ulga. Możemy sobie na ten luksus pozwolić tylko dzięki Państwa pomocy w postaci 1% przekazanego Julce. Jesteśmy wdzięczni, ponieważ potrzeb innych (elementy i utrzymanie pompy insulinowej, same leki) jest również wiele. Prosimy o pamięć o naszej dzielnej Juleczce przy składaniu kolejnego rocznego zeznania podatkowego. Dobro dane wraca podwójnie, i my tego doświadczamy w Waszych gestach. Dziękujemy.

POMÓŻ MI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Matela, 2683 pomagacie Państwo funkcjonować Julii z chorobą, która niestety jest nieuleczalna. Wspieracie Państwo także Julię w funkcjonowaniu na co dzień. W imieniu naszego dziecka z serca dziękujemy za okazaną pomoc i wsparcie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu