Master Magdalena

Nazywam się Magdalena Master. Pochodzę z Krakowa, mam 35lat. Jestem żoną i mamą. W Wigilię Bożego Narodzenia 2015 roku trafiłam do szpitala po kilkudniowym uciążliwym bólu głowy, który narastał każdego dnia i żaden środek przeciwbólowy nie był w stanie go uśmierzyć. Tomografia wykazała, że mam guza mózgu wielkości 4 cm usytuowanego w okolicach prawej skroni. 29 grudnia przeprowadzono operację jego wycięcia, która przebiegła pomyślnie, mimo iż ryzyko było duże: mogli mi uszkodzić nerw wzroku. Pomyślałam, że jestem szczęściarą. Niestety, kilka dni później badania histopatologiczne wykazały, że jest to glejak wielopostaciowy IV stopnia, nowotwór złośliwy, który lubi powracać, a przeżywalność wśród pacjentów jest niska. Wiadomość, którą usłyszałam 11 stycznia br., była dla mnie szokiem. Jak dotąd byłam zdrową kobietą, która wiodła spokojne i szczęśliwe życie u boku męża i niespełna dwa lata temu urodzonej córeczki, Oliwii. Do 24 grudnia byłam zdrową osobą, a obecnie czeka mnie długotrwałe, kosztowne leczenie i życie w strachu, że rak wróci.  Standardowe metody jak chemioterapia czy radioterapia raka nie leczą, a jedynie opóźniają nawrót choroby. Przedłużyć życie mogą mi jedynie nowoczesne terapie, które jednak nie są refundowane (hipertermia) lub też dostępne są w drogich klinikach zagranicznych (leczenie komórkami macierzystymi). Aby zahamować rozwój choroby chcę podjąć to kosztowne leczenie, dlatego z całego serca proszę o pomoc w ratowaniu mojego życia. Pragnę żyć dla mojej kochanej córeczki i męża, który każdego dnia o mnie walczy oraz wspierającej rodziny. Za każdą złotówkę, która jest na wagę złota, serdecznie dziękuję.

POMÓŻCIE MI W WALCE Z CHOROBĄ

Wasz 1 % lub darowizna na konto FUNDACJI AVALON z dopiskiem Master, 5389 da mi szansę na leczenie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu