Markowska Małgorzata

Małgorzata Markowska w wyniku nieszczęśliwego wypadku doznała ciężkiego urazu czaszkowo- mózgowego. W dniu 28 kwietnia 2010 trafiła do szpitala w Białej-Podlaskiej  na oddział OIOM. Małgorzata jest nadal  w ciężkim stanie neurologicznym. W skali Glasgow osiąga 4 punkty (skala Glasgow określa stan kliniczny pacjenta, który może uzyskać od 3 do 15 punktów). Wybudzona ze śpiączki farmakologicznej zapadła w stan wegetatywny. W lipcu Małgorzata została wypisana ze szpitala do domu, ponieważ lekarze uznali, że zrobili już wszystko co w ich mocy.
Przygotowania do zabrania Małgorzaty do domu były ciężkie i kosztowne. Zakup łóżka, materaca oraz innych rzeczy niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania Małgorzaty w domu było bardzo kosztowne. Jednak najbardziej przerażało nas pytanie „czy poradzimy sobie”. Nie zostaliśmy na to przygotowani, to stało się tak nagle, jednak zebraliśmy w sobie wszystkie siły i powiedzieliśmy ,że „zrobimy wszystko, by Małgosia moja żona i matka dwóch moich córek wróciła do pełnej świadomości”. Przecież jest to możliwe - wymaga to poświęcenia, pielęgnacji, rehabilitacji oraz miłości i wiary. Niebawem minie 8 miesięcy od kiedy Małgosia trafiła do domu. Jest nam ciężko, ale nie poddajemy się. Walczymy, a razem z nami ona - nasza „Margarytka”.

Zwracamy się o pomoc do Was – ludzi dobrej woli, jeśli chcesz nam pomóc po  prostu POMÓŻ, na ile Ciebie stać. Małgorzata  ma  dopiero  40 lat!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Markowska, 600 wspieracie nas Państwo w naszych codziennych zmaganiach.
Wyrażając Państwu ogromną wdzięczność za każdą wpłatę, pozostaję z wyrazami szacunku.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu