Zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc dla naszej córki i siostrzyczki - Malwiny. Malwinka choruje od dziecka. W wieku 8 lat wykryto w jej głowie guza. Przeszła wiele operacji i chemioterapię. W 2009r. miała silne zapalenie płuc, co spowodowało niedotlenienie, w wyniku czego zapadła w śpiączkę, w której jest do dziś.

Oddycha dzięki respiratorowi. Jej stan jest bardzo poważny i każdego dnia walczymy o jej byt. Malwina potrzebuje opieki całodobowej, którą sprawują rodzice, szczególnie mama. Zwracamy się z prośbą o wsparcie na zakup leków i środków do higieny. Wierzymy, że Malwina będzie z nami jak najdłużej i że w końcu się przebudzi.

POMÓŻ MALWINCE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem STARYSZAK, 3441 pomagacie Państwo Malwince w codziennym funkcjonowaniu oraz powrocie do zdrowia.

Z góry serdecznie dziękujemy za pomoc.