Na imię mam Małgorzata, 7 lat temu z dnia na dzień zaczęłam ciągnąć prawą nogę. Pod koniec 2017 roku rehabilitanci namówili mnie na badania w kierunku boreliozy. Zrobiłam je i o zgrozo wynik wyszedł pozytywny! Choroba zaatakowała układ nerwowy! Dodatkowo mam jeszcze polineuropatię.

Koszty leczenia przekraczają obecnie moje możliwości. Na ten moment poruszam się tylko na wózku inwalidzkim. W związku z utrudnieniami, które obecnie występują z dostępem do rehabilitacji, osiągnięte dotychczas pozytywne rezultaty zaczęły się cofać. Jest jednak światełko w tunelu! Mam szansę wrócić do pełnego zdrowia. Warunkiem jest codzienna kilkugodzinna rehabilitacja, turnusy rehabilitacyjne, leki przeciwbólowe i przeciwzapalne, rozluźniające mięśnie oraz suplementy diety.

POMÓŻ W W WALCE O POWRÓT DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŚLESICKA,14136 wspierasz mnie w moich codziennych zmaganiach.