Majstrak Krystian

Witam!Nazywam się Krystian Majstrak. Mam 24 lata. Choruje na dysplazję kręgosłupowo -  przy nasadową ze zwichnięciem obu stawów biodrowych. Z moją chorobą zmagam się od urodzenia. Większość mojego życia spędziłem w szpitalach i na rehabilitacjach. Moja przypadłość jest schorzeniem, które nie kwalifikuje się do operacji. Jest mi z tym ciężko żyć, jednak nie poddaję się. Jedynym rozwiązaniem w moim przypadku jest nieustająca  rehabilitacja. Poza tym zmagam się również z bardzo częstymi bólami stawów co utrudnia mi codzienne funkcjonowanie. Sytuacja nie wygląda ciekawie, ale też nie jest nie do osiągnięcia. Walczę i będę walczył o swoje „lepsze jutro”. Jestem człowiekiem wrażliwym i odpowiedzialnym. Dlatego zwracam się do Państwa o wsparcie. W ciągu roku potrzebuje trzech turnusów rehabilitacyjnych by być sprawnym i  aktywnym. Turnusy rehabilitacyjne są bardzo kosztowne. Nie jestem w stanie sam za nie zapłacić. Zwracam się z ogromną prośbą do Państwa o przekazanie 1% podatku lub darowizny. Będzie to dla mnie ogromnym wsparciem i pomocą w zmaganiu się z chorobą. Z góry dziękuję i  będę wdzięczny za „każdy grosz”.

POMÓŻCIE MI SPEŁNIAĆ MARZENIA

Przekazując 1 % podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Majstrak, 5059 pomagacie mi Państwo w spełnianiu marzeń.

Krystian Majstrak

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu