Mam na imię Magda, mam 43 lata. Jestem żoną i matką 12 - letniego syna. W 2012 roku otrzymałam diagnozę - rak piersi. Przeszłam chemioterapię, hormonoterapię, mastektomię całkowitą i radioterapię. Trzy lata temu zdiagnozowano przerzuty w kościach i kręgosłupie.

Mimo zastosowanej terapii nowotwór zaatakował wątrobę. Mimo tej strasznej choroby staram się być aktywna jako matka, żona i kobieta. Włączając się w akcje i projekty w tym charytatywne, chcę pokazać innym dziewczynom chorym onkologicznie, a także synowi i dzieciom, których uczę, że warto żyć, tańczyć i spełniać marzenia.

Razem pokonajmy raka, podaruj mi proszę 1% podatku.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Kwiatkowska, 12996 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Z całego serca dziękuję.