Macioszek-Kurc Aleksander

Aleksander jest radosnym czterolatkiem. W swoim krótkim czteroletnim życiu przeszedł już osiem operacji. Urodził się z wadą układu wydalniczego, moczowo płciowego, wadą serca i wadą w budowie aparatu ruchu. Od urodzenia poddawany jest rehabilitacji ruchowej. Od urodzenia również jest pod opieką wielu specjalistów: chirurgów, urologów, ortopedów, neurologów, kardiologów, okulistów, rehabilitantów i innych. Prowadzone są także badania w poradni genetycznej, które nie mogą być zakończone ze względu na mnogość chorób u Aleksandra i ciągle pojawiające się nowe dolegliwości. Przez to również utrudnione jest jednoznaczne określenie ewentualnej choroby genetycznej. Podczas ostatniej wizyty u okulisty zwrócono uwagę na możliwość tworzenia się ciśnienia w Olusiowej główce. Ponadto nadal utrzymują się nawracające infekcje układu moczowego, spowodowane refluksem moczowodowo-pęcherzowym.

Ciągłe wyjazdy na badania, konsultacje i leczenie Aleksandra jest dla nas ogromnym wysiłkiem finansowym w sytuacji, gdy naszą pięcioosobową rodzinę musi utrzymywać tylko tata. Mama niestety musiała podporządkować swoje życie Aleksandrowi i jego leczeniu. Bardzo prosimy o pomoc w postaci darowizn dla naszego synka.

POMÓŻ OLUSIOWI W WALCE Z CHOROBĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Macioszek-Kurc, 3899 pomagają Państwo Aleksandrowi mierzyć się z rzeczywistością. Za wszelką okazaną pomoc i życzliwość serdecznie dziękujemy. Aleksander wraz z rodzicami.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu