Leśniak Grzegorz

Witam wszystkich. Nazywam się Grzegorz Leśniak, mam 33 lata, kochającą żonę Elżbietę i ślicznego syna Aleksandra. Oluś ma 3 latka i urodził się z wrodzoną wadą nóżki, ale mamy nadzieję, że prowadzone leczenie przyniesie oczekiwane rezultaty. Jeszcze do niedawna byliśmy szczęśliwą rodziną. Byliśmy… bo 9 sierpnia 2015r. wszystko się zmieniło. W wyniku niefortunnego wypadku w basenie doznałem bardzo poważnego urazu kręgosłupa (złamanie trzonów kręgów C5 i C6, stłuczenie  i obrzęk rdzenia kręgowego na poziomie C4-C7, krwiak śródrdzeniowy na poziomie C5-C6, złamanie łuku kręgu C4). Uraz ten spowodował, że moje życie było dwukrotnie zagrożone, ale nie dałem za wygraną, bo mam dla kogo żyć. Niedowład czterokończynowy, zakrzepica i spastyka to moje największe zmory, z którymi walczę każdego dnia. Obecnie nie jestem zdolny do samodzielnej egzystencji, wymagam pomocy i opieki 24h na dobę. Konieczna jest stała rehabilitacja i leczenie farmakologiczne, które przekracza możliwości finansowe mojej rodziny. Jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy jeżeli nie pozwolimy, by pokonał nas lęk przed własną słabością i ja właśnie zamierzam dokonać rzeczy wielkiej - pomimo ciężkiego stanu w jakim się znajduję, zamierzam wrócić do pionu, do zdrowia, do życia sprzed 9 sierpnia, do mojej żony i syna, którzy mnie potrzebują. Ale abym mógł tego dokonać potrzebuję Państwa pomocy. Potrzebuję środków na sfinansowanie mojej walki o powrót do normalności. Z Wami wszystkimi pragnę podzielić się słowami Jana Pawła II "Jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeżeli nie pozwolimy, by pokonał nas lęk przed własną słabością". Chciałbym wszystkim, którzy mogą pomóc oraz tym którzy wierzą we mnie i modlą się w mojej intencji, powiedzieć DZIĘKUJĘ, bo obawiam się, że inaczej nie jestem w stanie wyrazić, jak cenne jest Wasze wsparcie.

POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO PIONU

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Leśniak, 4850 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach. Z góry bardzo dziękuję

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu