Kuś Grzegorz

Witam, nazywam się Grzegorz Kuś. W 1993 r. w wyniku wypadku samochodowego doznałem złamania kręgosłupa oraz zmiażdżenia i złamania kości w okolicy biodra. Na skutek urazu nastąpiło porażenie kończyn dolnych i brak czucia. Leczę również przetokę, którą mam od 2005 roku do dziś. Wykryto rzadkie powypadkowe uszkodzenie centralnego układu nerwowego na całej długości - jamistość rdzenia, które wymaga chirurgicznego założenia drenu od rdzenia do otrzewnej – gdzie jest odprowadzany nadmiar płynów rdzeniowo-mózgowych. Stale cierpię z powodu bólu neuropatycznego, zaburzeń koncentracji, snu i równowagi. Szybko się meczę, mam silne bóle głowy i ciała na całej długości kręgosłupa oraz częste stany gorączkowe. Nieustannie wymagam leczenia antybiotykami. Występują u mnie takie powikłania jak nieustający szum w uszach, oczopląs, nadmierne pocenie się, silne bóle brzucha, utrata czucia i sprawności w rękach. Leczę się również na nadciśnienie i narastającą depresję. Dalsze pogłębianie się niepełnosprawności sprawia, że wymagam pomocy osób trzecich, specjalistycznej opieki medycznej, kupna drogich, często nierefundowanych leków. Potrzebuję operacji usztywnienia kręgosłupa prawie na całej długości za pomocą stabilizatora lub śrub tytanowych.Koszty leczenia, rehabilitacji i życia codziennego przy mojej aktualnej sytuacji sprawiają, że nie stać mnie na leczenie postępującej choroby i ledwie wiążę koniec z końcem.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

W związku z tym ośmielam się zwrócić z prośbą do ludzi dobrej woli i wielkiego serca o przekazanie 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Kuś, 984. Dziękuję!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu