Kubiak Michał

Nazywam się Michał Kubiak. Mam 38 lat. W 1996 roku przeszedłem operację zamknięcia lewej tętnicy szyjnej z powodu olbrzymiego wrzecionowatego tętniaka. W 2005 roku przeszedłem kolejną operację, tym razem zamknięto dominującą (lewą) tętnicę kręgową. Od 2011 mój stan zaczął się pogarszać doprowadzając do czterokończynowego niedowładu z przewagą prawej strony. Odpowiedzialny za taki stan okazał się olbrzymi tętniak rozwarstwiający. W listopadzie 2012 roku przeszedłem zabieg implantacji stentu wewnątrznaczyniowego do pnia tętnicy podstawnej mózgu. Był to zabieg ratujący życie. W ocenie lekarzy był to cud medycyny. Niestety mimo udanego zabiegu moje problemy się nie skończyły. W lutym 2015 roku okazało się, że pojawiło się kolejne rozwarstwienie na tętnicy podstawnej mózgu, w kwietniu 2015 roku przeprowadzono zatem remodeling pnia tętnicy podstawnej oraz kręgowej prawej. Pozostał czterokończynowy niedowład z przewagą prawej strony, niedoczynność wypieracza pęcherza, zespół opuszkowy, zaburzenia mowy, przełykania, oczopląs, podwójne widzenie i niedosłuch lewostronny. Potrzebuję więc pomocy osób trzecich w codziennym funkcjonowaniu i ciągłej rehabilitacji. W 2016 sprawdzono przeprowadzony remodeling pnia tętnicy podstawnej i kręgowej. Przyznano mi rentę socjalną, która jest bardzo niska i nie wystarcza na koszty potrzebnej mi rehabilitacji, lekarstwa i inne niezbędne artykuły medyczne. W październiku 2017 r. urodził mi się syn. Już przeszło rok z żoną jesteśmy szczęśliwymi rodzicami Mateuszka. Proszę bądźcie ze mną i wspomóżcie, bym mógł utrzymać dotychczasowy stan oraz uczestniczyć w wychowywaniu i dorastaniu syna.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Dlatego też zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o przekazanie 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Kubiak, 2337 by wspomóc moją rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie. Naprawdę każda złotówka ma znaczenie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu