Witam serdecznie. Nazywam się Krzysztof Kupaj, mam 62 lata (samotny). W 1995r. uległem wypadkowi, w wyniku którego poruszam się na wózku inwalidzkim.

Jestem po zawale serca, choruję na cukrzycę typu 2, nadciśnienie, niedokrwistość kończyn dolnych. Oprócz tego mam zwężenie lewej tętnicy szyjnej wewnętrznej o 50%, rany na prawej stopie, na skutek cukrzycy oraz niedokrwistości. Lewa noga jest sztywna i krótsza o 6,5 cm. Leczenie oraz codzienne życie samotnej osoby niepełnosprawnej jest bardzo drogie, dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KUPAJ, 12822 wpierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz leczeniu i rehabilitacji.

Za wszelką pomoc dziękuję z całego serca.