Kryszkiewicz Grażyna

Poznajcie moją żonę Grażynę lat 59, w pełni sprawną, aktywną zawodowo, komunikatywną, wrażliwą, wesołą, pełną empatii, otwartą na drugiego człowieka - zwyczajną choć dla mnie niezwykłą. Taką była do 30 czerwca 2015 roku, kiedy to uległa poważnemu wypadkowi w wyniku którego-na skutek wielonarządowych uszkodzeń oraz niefortunnych splotów zdarzeń i tak zwanych licznych "komplikacji" w czasie 3,5 miesięcznego leczenia szpitalnego, codziennie balansując na granicy życia i śmierci-3 poważne operacje, ciężka długotrwała sepsa, zatrzymanie krążenia, którego następstwem było niedotlenienie mózgu, czego skutkiem jest stan obecny określany przez lekarza jako "przytomna ale bez kontaktu logicznego z niedowładem kończyn. Grażynka jest już w domu od 13 października 2015 roku. Wymaga pełnej całodobowej opieki, którą nad nią sprawuję - leży, karmiona przez przetokę PEG. Zmusiło mnie to do całkowitego przewartościowania mojego dotychczasowego życia i zmian priorytetów w tym również do rezygnacji z wieloletniej pracy zawodowej. Wiem, że w sytuacji odwrotnej zrobiłaby to samo dla mnie-zresztą przysięgałem Jej to 35 lat temu. Prosimy o wsparcie, szczególnie w wieloetapowej rehabilitacji neurologicznej. Będziemy bardzo wdzięczni za każdą pomoc i chociaż wiemy, że przed nami jest jeszcze daleka droga, to wyruszyliśmy w nią jak zawsze razem i wierzymy w szczęśliwe dotarcie do celu, którym jest powrót Grażynki do choćby częściowej samodzielności. W chwili obecnej zbieramy na stymulator, mogą nas Państwo także wesprzeć w codziennym funkcjonowaniu. Będziemy walczyć o zdrowie dla kochanej żony i mamy i się nie poddamy bez względu na okoliczności.

WSPOMÓŻ GRAŻYNĘ W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę na konto Fundacji AVALON z dopiskiem Kryszkiewicz, 5477 pomagacie nam Państwo przybliżyć się do celu, którym jest powrót Grażynki do zdrowia za co DZIĘKUJEMY wszystkim z całego serca.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu