Kozłowski Mariusz Grzegorz

Moi drodzy,

W pierwszej kolejności chciałbym Wam wszystkim bardzo serdecznie podziękować za przekazany 1% podatku w roku 2016 i dodatkowe wpłaty na konto Fundacji. Wasza dobroć i hojność przyczyniła się do zakupu protezy nogi, która pomoże mi częściowo odzyskać sprawność. Wasze wsparcie i gesty przyjaźni dodają mi sił i sprawiają, że te trudne dla mnie chwile stają się łatwiejsze do zniesienia.

Do ludzi, którzy jeszcze nie znają mojej historii: w lipcu 2015r. uległem poważnemu wypadkowi, w którym straciłem lewą nogę na poziomie uda, zmiażdżone zostały też kości lewej ręki, która do tej pory jest niesprawna. W sekundę zawalił mi się cały świat i od momentu wypadku moje życie zaczęło biec zupełnie innym torem. Przed wypadkiem byłem bardzo aktywną osobą, kochającą sport. Moją pasją była jazda na rowerze, bieganie i z czasem chciałbym móc do tego powrócić. Obecnie nie jestem w stanie zrobić wielu rzeczy, ale jestem optymistycznie nastawiony, staram się żyć normalnie i w miarę możliwości nie odbiegać od innych.

Codziennie muszę ciężko pracować na to, aby niepełnosprawność nie kierowała moim życiem, jednak sama chęć do walki o samodzielność nie wystarczy. Niezbędna jest do tego ciągła rehabilitacja, specjalistyczne zabiegi, operacje, wyjazdy i konsultacje. Niestety wiąże się to z bardzo wysokimi kosztami, które bez Waszego wsparcia są poza zasięgiem możliwości finansowych moich i mojej rodziny. Tym samym bardzo Was proszę o kolejny 1%, który przeznaczę na dalsze leczenie i powrót do sił.

POMÓŻ MI W POWROCIE DO SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Kozłowski, 4864 pomagacie mi Państwo w pokryciu kosztów rehabilitacji, pobytów w ośrodkach rehabilitacyjnych oraz zakupu sprzętu rehabilitacyjnego.

Z góry dziękuję za pomoc.

Mariusz Grzegorz Kozłowski

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu