Korasiak Natalia

Choruję na całościowe zaburzenia rozwojowe (zaburzenia autystyczne) i padaczkę. Od 11 lat nie mam już taty, nie żyje. Jednak dzięki mamie, która cały czas mną się opiekuje, chodzę jeszcze do szkoły, z pomocą drugiej osoby potrafię czytać, rozwiązywać proste krzyżówki, a także obsługiwać gry na komputerze i telewizor. Staram się pomagać mamie w kuchni, ale choroba mi przeszkadza. Mamy psa, który jest moim jedynym przyjacielem i obrońcą. Poza tym bardzo lubię konie i przyrodę.

Chciałabym żyć choć w części tak, jak żyją zdrowi ludzie - chodzić na basen, do kina, pojechać na wycieczkę i dalej uczyć się normalnego życia. Niestety mama dostaje na mnie tylko stałą rentę socjalną w wysokości 620zł miesięcznie oraz dodatek pielęgnacyjny, przy czym sama zaczęła chorować i pobiera rentę. Poświęca mi cały swój czas i przez to nie może pracować, więc nie wystarcza pieniędzy na choć w połowie normalne życie.

Dlatego proszę o wsparcie. To tylko 1% odliczenia od podatków tych, którym dane jest być zdrowym i którzy mogą pracować. Ten 1%, który trafi do osób tak chorych jak ja, na pewno nie zostanie zmarnowany. Wiem, że nie powinnam prosić o to nieznanych mi ludzi, i że to nasze Państwo powinno się nami więcej opiekować. Niestety, teraz tak nie jest. Może kiedyś będzie?...

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Korasiak, 3557 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością.

Dziękuję wszystkim, którzy wyrażą zrozumienie i przekazując ten 1% bardzo pomogą mi oraz takim osobom jak ja. Natalia

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu