Nazywam się Kazik Zając, mam 66 lat. Jestem chory na Stwardnienie Rozsiane od 20 lat. Od 10 lat jeżdżę na wózku inwalidzkim. W chwili obecnej jestem zamknięty w czterech ścianach, ponieważ nie mogę zejść z drugiego piętra przed blok, by spotkać ludzi, których całe życie kocham. Poświęciłem 40 lat mojego życia pracując społecznie dla ludzi. Jestem chory, cierpiący, ale pełen energii i zawsze się uśmiecham. Dziś proszę ludzi dobrego serca o wsparcie finansowe. Zebrane środki przeznaczę na wydatki związane z chorobą i na wpłatę wpisowego na mieszkanie przystosowane dla osoby niepełnosprawnej z podjazdem lub windą. Uwolniłoby to mnie z zamknięcia w czterech ścianach. A to będzie dla mnie największym szczęściem i radością.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zając, 5784 pomagacie mi Państwo w codziennej walce z niepełnosprawnością.