Kasprzak Andrzej

Nazywam się Andrzej Kasprzak, mam 55 lat. W styczniu 2015 roku doznałem rozległego udaru mózgu. W ciągu zaledwie kilku chwil straciłem sprawność w prawej kończynie górnej i dolnej, zarówno jak i wszelkie zdolności językowe, włączając w to mowę, umiejętności czytania i pisania. Po spędzeniu 4 miesięcy w szpitalu i ustabilizowaniu mojego stanu zdrowia, w dalszym ciągu nie dało się zauważyć znaczących zmian motorycznych bądź przywrócenia zdolności mowy. Moje życie uległo gwałtownej zmianie, której musiałem stawić czoła, ale mimo tego nie poddaję się i codziennie walczę o lepsze życie. Rehabilitacja, którą miałem do tej pory przeprowadzoną pozwoliła mi na przywrócenie sprawności w prawej kończynie dolnej, co pozwala mi na samodzielne poruszanie się w domu. Aczkolwiek do osiągnięcia całkowitej samodzielności niezbędne jest przywrócenie sprawności w prawej kończynie górnej, wzmocnienie prawej kończyny dolnej oraz umiejętności językowych, w tym mowy, czytania i pisania. Każdy pozytywny symptom jaki zauważam napawa mnie optymizmem i utwierdza mnie w przekonaniu, że jestem w stanie powrócić do zdrowia i cieszyć się życiem. Aby było to możliwe niezbędna jest specjalistyczna rehabilitacja motoryczna jak i logopedyczna, dlatego zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o przekazanie darowizny bądź 1% podatku, który wykorzystany byłby na poczet mojej rehabilitacji i pomógłby mi wrócić do dawnego życia. Za każdą wpłatę serdecznie dziękuję!

POMÓŻ MI W POWROCIE DO SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kasprzak, 4350 pomagacie mi Państwo w walce o zdrowie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu