Kamińska Sylwia

Sylwia jest niezwykle silną i zdeterminowaną 36-latką, wzorową mamą 2 cudownych dziewczynek (12 i 5 lata), kochającą żoną, wspaniałą córką i bratową oraz życzliwą koleżanką. Niestety, jeden dzień odebrał jej sprawność, samodzielność i radość życia. 8 stycznia 2013r. trafiła do szpitala z powodu zaburzeń mowy oraz zachowania. Diagnoza była wstrząsająca: udar mózgu. Mimo szybkiej interwencji stan Sylwii pogorszył się w ciągu jednej doby, a lekarze określili go jako krytyczny. Doszło do rozwarstwienia tętnicy szyjnej, prawostronnego porażenia oraz zaburzenia mowy. Sylwia wygrała walkę o życie i aktualnie toczy bitwę o odzyskanie sprawności. W ciągu ostatniego roku Sylwia poczyniła ogromne postępy. Wymagało to od niej częstych pobytów w szpitalu, męczącej rehabilitacji i ogromnej siły wewnętrznej, której na szczęście jej nie brakuje. Determinacja Sylwii, wsparcie ze strony Rodziny i Przyjaciół to jedno, jednak osiągnięcie dotychczasowych efektów nie byłoby możliwe bez Państwa pomocy, a co za tym idzie, środków przekazanych na subkonto Sylwii – za co serdecznie dziękujemy. Sylwię czeka jeszcze długa i kosztowna droga do odzyskania sprawności. Wierzymy jednak, że z jej motywacją do działania, naszym wsparciem i Państwa pomocą uda się zrealizować ten cel.

POMÓŻ MI ODZYSKAĆ SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kamińska, 2058 możecie Państwo dołożyć swoją cegiełkę do sprawności Sylwii. W imieniu Sylwii oraz własnym serdecznie dziękujemy wszystkim za okazaną pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu