Mam na imię Kacper. Urodziłem się 12.09.2004 roku z zespołem Downa i przepukliną oponowo rdzeniową...

Witam,Mam na imię Kacper. Urodziłem się 12.09.2004 roku z zespołem Downa i przepukliną oponowo rdzeniową. W pierwszych godzinach mojego życia przeprowadzono u mnie operację, dzięki której dziś w miarę sprawnie się poruszam, choć pozostało porażenie, które wymaga rehabilitacji.Moim drugim wielkim problemem jest to, że mam bardzo trudną mowę, nad którą muszę pracować ze specjalistami. Każdego dnia ciężko pracuję, bo wszyscy mówią, że dzięki terapii będę kiedyś samodzielny. Być może zacznę mówić.I tu zwracam się do Ciebie z prośbą o wsparcie finansowe na rehabilitację i potrzeby dnia codziennego.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Leśniak, 9127 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.