Jurczyk Krzysztof

Nazywam się Krzysztof Jurczyk, mam 37 lat. Dnia 1 sierpnia 2008 r. moje życie uległo diametralnej zmianie, gdyż na skutek wypadku doznałem złamania kręgosłupa szyjnego w odcinku C4 z uszkodzeniem rdzenia kręgowego. W trybie pilnym zostałem poddany operacji, jednak późniejsza diagnoza była załamaniem mojej dotychczasowej rzeczywistości, w jednej chwili legły w gruzach moje marzenia i nadzieje. Dowiedziałem się, że jestem sparaliżowany od barków w dół. Jedyne, co mogłem samodzielnie zrobić to poruszać głową. Dzięki ciągłej rehabilitacji i wsparciu bliskich, od 2010 r. poruszam się na wózku inwalidzkim. Każdego dnia staram się pokonywać przeszkody wynikające z ograniczonej sprawności i koniecznoœci poruszania się na wózku. Jednak sama chęć walki o samodzielność nie wystarczy. Niezbędna jest też rehabilitacja oraz sprzęt, który niestety jest poza moim zasięgiem finansowym. Za dotychczas zebrane pieniążki, za które z całego serca dziękuję, udało mi się już dużo zmienić w moim życiu - zakupiłem pionizator, napęd elektryczny do wózka aktywnego, wózek elektryczny, podnośnik. Mogłem wyjechać na rehabilitację, która bardzo mi pomaga. W mojej sytuacji zdrowotnej to nie koniec problemów, z którymi sam nie jestem w stanie walczyć. Tylko dzięki wsparciu ludzi dobrego serca możliwe będzie utrzymanie odpowiedniej kondycji, która w życiu codziennym owocuje zdolnością do wykonywania czynności zawodowych, utrzymania rodziny oraz realizacji innych potrzeb życiowych. Dlatego potrzebuję nadal pomocy.

WASZ 1% JEST DLA MNIE NA WAGĘ ZŁOTA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jurczyk, 4977, pomagacie mi Państwo pozostać osobą samodzielną, realizować marzenia i wspieracie mnie w moich codziennych zmaganiach. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję. Krzysiek

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu