Jendrych Iga

Nazywam się Iga Jendrych. Od urodzenia zmagam się z Mózgowym Porażeniem Dziecięcym, 4-kończynowym. Moja niepełnosprawność ma charakter ruchowy. Na co dzień na krótkich dystansach poruszam się o balkoniku, a po mieście na wózku elektrycznym typu skuter. Z wykształcenia jestem psychologiem, co zawsze było moim wielkim marzeniem. Bardzo lubię pomagać ludziom, dawać im coś od siebie. Od września 2011 roku wolontarystycznie prowadzę różnego rodzaju zajęcia grupowe dla dorosłych osób z niepełnosprawnościami w Stowarzyszeniu, do którego należę. Sprawia mi to ogromną satysfakcję i pozwala zdobywać cenne doświadczenie zawodowe i życiowe.

Moje motto brzmi: „Szukaj szans w trudnościach, a nie trudności w szansach”.

Mimo mojej niepełnosprawności i trudnej sytuacji życiowej nie lubię narzekać. Napotykam jednak czasem w życiu na trudności, z którymi nie jestem w stanie sobie poradzić. Dlatego postanowiłam zwrócić się z prośbą o pomoc do Ciebie. Wesprzyj mnie 1% swojego podatku. Ciebie to nic nie kosztuje, a mi ułatwi codzienne życie. Otrzymane środki przeznaczę głównie na: utrzymanie sprawności obecnego, bądź zakup nowego wózka elektrycznego, który zastępuje mi nogi; zakup innych sprzętów rehabilitacyjnych (np. balkonika), które ułatwiają mi codzienne funkcjonowanie; pokrycie kosztów turnusu rehabilitacyjnego, który jest mi niezbędny do poprawy stanu zdrowia. Dziękuję!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jendrych, 2436 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i okazane mi wsparcie! Liczę na Ciebie!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu