Janicka Teresa

Mam na imię Teresa. W marcu skończyłam 46 lat. Na raka zachorowałam w listopadzie 2010 roku. Diagnoza i wielki strach - nowotwór złośliwy szyjki macicy G3 nieoperacyjny z naciekami na miednice małą. W grudniu, dokładnie w Mikołajki, rozpoczęłam walkę. Radiochemioterapia radykalna z DDP oraz Brachyterapia. Było bardzo ciężko. Wyniki fatalne, duża utrata masy ciała, ale wygrałam i wydawałoby się że już jest po wszystkim. Rok 2013 - przerzut do węzłów chłonnych nadobojczykowych, pachowych, zaotrzewnowych oraz aortalnych. Zaczęłam walkę od początku z gorszym rokowaniem, ale ogromną nadzieją. Po 5 latach leczenia mój stan się bardzo pogorszył. Guzy naciskają na nerwy i praktycznie nie mogę chodzić. Mimo silnych leków przeciwbólowych mogę przejść zaledwie kilka kroków, co sprawiło, że nie mogę wyjść z domu bez pomocy. Dzięki pomocy przyjaciół udało się zakupić wózek inwalidzki, ale niestety jest to wierzchołek góry lodowej. Nadal walczę o swoje życie i zdrowie dla siebie i kochanego męża, moich cudownych córek oraz wnusi, która przyjdzie na świat w styczniu 2018 roku. Obecnie jestem w trakcie kolejnej chemioterapii. Jestem w ciężkiej sytuacji materialnej, ponieważ większa część moich dochodów, które otrzymuję z ZUS-u, pochłaniają lekarstwa. Jest we mnie ogromna wola walki, która napędza aby żyć, bo mam dla kogo. Potrzebuję Waszego wsparcia.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Janicka, 4451 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością oraz wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu. Za każdą, nawet najmniejszą, pomoc gorąco dziękuję. Teresa

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu