Ilnicka Julia

SZANOWNI PAŃSTWO, zwracam się do Państwa z gorącą prośbą o wsparcie na leczenie, rehabilitację mojej córki Julii Ilnickiej. Julia mieszka w Tyńcu Małym i ma 11 lat. Gdy miała 1,5 roku stwierdzono u niej autyzm wczesnodziecięcy-ASD. Od tej pory robimy wszystko, aby się kształciła, aby nie zamykała się w sobie, ale zobaczyła, że ten świat jest ciekawszy, lepszy i że tu jesteśmy my, którzy ją bardzo kochamy. Szansą dla Julii jest codzienna, wieloprofilowa terapia, leki pobudzające mózg, a także uczestnictwo w turnusie rehabilitacyjnym. Julia robi stałe postępy w swoim rozwoju, zanikło wiele jej fiksacji, stereotypii ruchowych ale w miejsce nich pojawiają się nowe. Dzięki Państwa wsparciu Julia będzie miała możliwość dalszego rozwoju. Marzeniem moim - Mamy Julii jest doprowadzić do tego, aby kiedyś w przyszłości potrafiła ona funkcjonować bez pomocy osób trzecich. Zrobię wszystko aby do tego doprowadzić. W kwietniu 2012 r. w wyniku rezonansu stwierdzono u Julii tętniaka w móżdżku, przed nami kolejne badania i pobyty w szpitalu. Jeżeli poprzez przekazanie 1% podatku chcielibyście pomoc w leczenie Julii to będziemy Wam bardzo wdzięczni.

POMÓŻ JULII W WALCE Z CHOROBĄ

Jeżeli chcielibyście Państwo nam pomóc to będziemy bardzo wdzięczni za wsparcie poprzez przekazanie 1% podatku lub darowizny na subkonto Julii w Fundacji Avalon z dopiskiem Ilnicka, 1367. Za wszelką pomoc z całego serca dziękujemy -Mama Julii wraz z rodzeństwem.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu