Ignaczak Anna

Mam na imię Anna. Mam 47 lat, jestem osobą samotną. Od kilku lat skutecznie walczę o każdą chwilę mojego życia. W 2013 roku zachorowałam na nowotwór złośliwy piersi. Przeszłam dwie ciężkie operacje, chemioterapię i długi cykl intensywnych naświetlań, które osłabiły mi serce. Do tej pory mam bóle stawów i obrzęk ręki.

Po niespełna roku walki z pierwszym nowotworem pojawił się kolejny i kolejne dwie bardzo bolesne operacje, dalsze leczenie, rehabilitacja i łykanie masy leków... Do tego stwierdzono zespół jelita wrażliwego, kolejne leki, dieta. Co pół roku badania jelit i wycinanie z nich guzków. Cały czas żyję w ogromnym stresie, przy każdym kolejnym badaniu towarzyszy mi strach.

Na płucach po badaniu TK wykryto 1cm guzka, którego trzeba usunąć gdyż wyszły zmiany. Czyli kolejna operacja i dalsze leczenie, kolejna walka… Od kilku tygodni męczą mnie straszne bóle głowy, nudności, zawroty... oczekiwanie na badania i strach przed nawrotem...

Kładąc się spać wciąż wierzę, że jutro będzie lepiej. Nie poddaję się i staram żyć w miarę normalnie z uśmiechem na twarzy.

POMÓŻ MI WALCZYĆ Z CHOROBĄ I Z PRZECIWNOŚCIAMI LOSU

DODAJ MI SKRZYDEŁ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Ignaczak, 4152 dajecie mi Państwo szansę na powrót do zdrowia, wspieracie moje codzienne funkcjonowanie i przywracacie wiarę w ludzi. Za wszelkie formy pomocy całym sercem dziękuję. 1% podatku nic nie kosztuje, a może bardzo pomóc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu