Hibner Daniel

Nazywam się Daniel Hibner. Mam 27 lat. Sześć lat temu byłem radosnym, młodym człowiekiem z głową pełną marzeń, pomysłów i planów na przyszłość. Zdobyłem wykształcenie hydraulika i bardzo dobrze odnajdując się w tym fachu realizowałem się i jednocześnie utrzymywałem dzięki pracy własnych rąk. Wszystko jednak zmieniło się we wrześniu 2011 roku, gdy uległem wypadkowi skacząc niefortunnie do wody. W jego wyniku doznałem urazu rdzenia kręgowego w odcinku szyjnym, a przebywając w szpitalu miałem kilkakrotnie nagłe zatrzymanie akcji serca, przebyłem zapalenie płuc, sepsę, zakażenie układu moczowego oraz antybiotykowe zapalenie jelit. W ciężkim stanie - z niedowładem kończynowym, nie będąc w stanie żadnej czynności wykonywać samodzielnie, nawet w wyniku przeprowadzonej tracheotomii samodzielnie mówić, zostałem wypisany do domu i mało kto dawał mi szansę, ze będę w stanie przeżyć kolejnych kilka miesięcy. Dzięki ogromnej determinacji i zaangażowaniu mojej rodziny nadal żyję i powoli zaczynam mówić. Jestem rehabilitowany w domu, jednak do pełnej sprawności brakuje mi bardzo wiele – jestem całkowicie zdany na opiekę rodziny. Dziś moim marzeniem jest abym mógł samodzielnie zjeść obiad, samodzielnie się umyć. Ciężki niedowład kończynowy, który posiadam wymaga specjalistycznej, bardzo kosztownej rehabilitacji, na którą moją rodzinę, mieszkającą w małej wiosce na Warmii nie stać. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów rehabilitacji.

PROSZĘ O POMOC W SPEŁNIENIU MOICH MARZEŃ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Hibner, 2195 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Będę bardzo wdzięczny za okazaną pomoc

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu