Hermyt Bartłomiej

Bartek urodził się 30.08.2004r. nic nie wskazywało że jest aż tak poważnie chory, po badaniach postawiono diagnozę Wada wrodzona -DORV (Dwuujsciowa prawa komora) do tego ubytki znaczne przegrody międzykomorowej i przedsionkowej. Dodatkowe badania, a po kilku dniach operacja -lekarze przygotowali mnie na najgorsze... był problem w czasie operacji doszło do reanimacji… Operacja udana ale stan się pogarszał – sepsa ona zawładnęła malutkim ciałkiem i wyniszczała organizm bardzo szybko. W grudniu wyszedł  tuż przed nowym rokiem na kilka dni do domku, później szpital-dom, rehabilitacja, szpital-dom… a później następne  operacja… W 2008r. pogotowie zabrało małego z krwotokiem z nosa, okazało się na bloku operacyjnym że krwotok to był objawem Gronkowca, który o włos zabrałby małego, znowu OIOM i walka o życie…  Daliśmy radę

Bartek nie widzi na jedno oko, ma krótszą kończynę dolną, jest opóźniony intelektualnie. Syn wymaga ciągłego leczenia, rehabilitacji, musimy kontrolować krzepliwość krwi i zwracać uwagę na dietę ... Czeka nas wiele pracy i wysiłku żeby Bartek mógł żyć w miarę normalnie, choć jego pasją piłka nożna niestety musiała pójść w odstawkę. Wysiłek fizyczny mojego syna jest zakończony samoistna kardiowersją z urządzenia jakie ma wszczepione ....

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Hermyt, 9005 pomagacie Państwo Bartkowi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o zdrowie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu