Nasza mama Helena przez wiele tygodni walczyła o życie, była w śpiączce, podłączona do respiratora. W wyniku urazu czaszkowo-mózgowego doszło do stłuczenia obu półkul mózgu czego konsekwencją jest niedowład spastyczny czterokończynowy.

Do dziś mama ma rurkę tracheotomijną, jest w pełni świadoma. Jedyną szansą dla mamy na odzyskanie sprawności jest intensywna rehabilitacja oraz specjalistyczne leczenie. Droga do odzyskania sprawności jest bardzo długa i kosztowna. Nasza mama ma ogromną wolę walki i niezwykły hart ducha, codziennie udowadnia, jak bardzo chce wyzdrowieć. Naszym marzeniem jest, aby tę walkę wygrała.

MOŻESZ POMÓC NASZEJ MAMIE W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PIERÓG, 14302 wcieracie codzienne funkcjonowanie i walkę o zdrowie naszej mamy.

Za okazaną pomoc z góry dziękujemy.