Mam na imię Grzegorz i mam 34 lata. 2017 roku podczas wycinki drzewa zostałem uderzony przez spadające drzewo, co spowodowało uraz rdzenia kręgowego z porażeniem czterokończynowym.

Od czterech lat poruszam się na wózku inwalidzkim, dzięki systematycznej i codziennej rehabilitacji odzyskuje sprawność w rękach i górnej części ciała oraz pojawiają się niewielkie ruchy w nogach. Cały czas wierzę, że dzięki rehabilitacji uda mi się odstawić wózek i powrócić do normalnego życia. Rehabilitacja jest bardzo kosztowna, więc Proszę was o przekazanie 1% podatku na moją rehabilitację.

PROSZĘ O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NA MOJĄ REHABILITACJĘ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SIEMBAB,8120 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o sprawność.

Z góry serdecznie dziękuję.