Dzidek Aleksandra

Jestem Ola. Mam 31 lat. Od dziewiątego roku życia chorowałam na zapalenie stawów. Choroba nie poddawała się leczeniu i z roku na rok dochodziły kolejne dolegliwości utrudniające normalne funkcjonowanie. W 2011 roku okazało się, że choruję na Boreliozę, oraz koinfekcje odkleszczowe. Ponieważ choroba została zdiagnozowana o wiele za późno, leczenie jej jest teraz dużo trudniejsze i bardziej kosztowne. Choroba ta charakteryzuje się mnogością objawów pochodzących z różnych układów i narządów, między innymi: układ kostno-stawowy, nerwowy, oczy. Ból, który jej towarzyszy każdego dnia, uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie. Codziennie zmagam się z silnym bólem kręgosłupa i stawów, zawrotami głowy, zaburzeniami równowagi i zaburzeniami czucia, zaburzeniami wzroku, chronicznym zmęczeniem i innymi problemami. Poza Boreliozą mam też guza przysadki mózgowej, niedoczynność tarczycy, chondromalację kolan, dyskopatię kręgosłupa, osteopenię, tężyczkę oraz gastropatię i zespół jelita drażliwego. Moje leczenie jest w większości nierefundowane przez NFZ. Potrzebuję ciągłych zabiegów usprawniających (np. terapia manualna), rehabilitacji i badań kontrolnych, leków (100% płatnych) oraz wielu suplementów i przedmiotów wspomagających leczenie i funkcjonowanie.

PROSZĘ O WSPARCIE W WALCE Z CHOROBĄ

W związku z tym ogromnym pragnieniem wyzdrowienia, zwracam się do Państwa z gorącą prośbą wsparcia mnie w tej walce i przekazanie 1% podatku lub darowizny FUNDACJI AVALON z dopiskiem Dzidek, 2626. Środki te zostaną przekazane na moje leczenie i podarują mi szansę na lepsze życie. Z całego serca dziękuję za każdy gest z Państwa strony oraz okazaną dotychczas pomoc.
Aleksandra Dzidek

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu