Doroszkiewicz Julia

Jestem szczęśliwą mamą trójki dzieci, choć borykającą się ze zdrowiem i rehabilitacją 12-letniej córki Julii Doroszkiewicz. Od urodzenia córka wymagała wielu konsultacji medycznych i rehabilitacji, i chodź się nie poddajemy (zespół Aspergera, zespół niezgrabności ruchowej, zaburzenia w integracji sensorycznej) to walka o przyszłość i zdrowie córki trwa każdego dnia.

Jula urodziła się ze zdiagnozowanym opóźnieniem psychoruchowym. Miłość i determinacja "przenoszą" góry, a długa rehabilitacja przyniosła efekty i córka zaczęła chodzić, za co każdego dnia dziękuję Opatrzności. Jednak nadal na co dzień borykamy się z niekończącymi się wizytami lekarskimi, związanymi ze zdrowiem córki.

Do tej pory nigdy nikogo nie prosiłam o pomoc, ale każda matka, jeśli w grę wchodzi zdrowie dziecka, nie zawaha się wykorzystać każdej szansy aby mu pomóc. W obecnej sytuacji nie jestem w stanie przebrnąć przez twarde reguły biurokracji i przyspieszyć trwającej 18 miesięcy kolejki do specjalistów. Niestety terapia zaburzeń integracji sensorycznej w moim mieście odbywa się tylko prywatnie, dlatego też zwracam się do wszystkich ludzi dobrej woli, którym leży na sercu los i przyszłość Juli, o pomoc. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą złotówkę. Ogromnie wierzę w szansę poprawy jakości życia mego dziecka, zdrowia, funkcjonowania społecznego, samopoczucia i poprawy własnej samooceny.

POMÓŻ JULII W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Doroszkiewicz, 3759 pomagają Państwo Julii mierzyć się z rzeczywistością. Wszystkim darczyńcom życzę dużo zdrowia i serdeczne Bóg zapłać.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu