Dorau Magdalena

Od wielu lat walczę z niedowładem kończyn dolnych, jestem po ciężkim urazie kręgosłupa. Mimo intensywnej rehabilitacji nadal chodzę o dwóch kulach i ortezie usztywniającej prawą nogę. Do tej pory nie było rozwiązań, które umożliwiałyby poprawę mojego zdrowia. Dzięki szybko rozwijającej się medycynie oraz nowym technologiom, jest duża szansa na mój powrót do zdrowia. Specjalistyczne metody z użyciem między innymi egzoszkieletu i ortezy funkcjonalnej, dają mi duże szanse na znaczną poprawę mojego stanu. Egzoszkielet to przenośny szkielet przeznaczony do rehabilitacji pacjenta z niedowładem kończyn dolnych. Pozwala na chodzenie w sposób naturalny, z prawidłowym przenoszeniem obciążenia między kończynami. Z kolei dzięki ortezie funkcjonalnej mogę zginać prawą nogę w trakcie chodzenia i nie opada mi lewa stopa. Urządzenie, oprócz poprawy chodu, pozwala mi podczas całodziennego korzystania poprawić sprawność mięśni. Niestety zakup ortez funkcjonalnych oraz rehabilitacja są bardzo kosztowne. Na co dzień pracuję jako psychoterapeuta i pomagam moim klientom odnaleźć rozwiązanie ich problemów i przywrócić im radość życia. Dziś role się zmieniają i to ja potrzebuję pomocy. Moim największym marzeniem jest lepsze chodzenie. Bardzo proszę o pomoc w spełnieniu mojego marzenia. Wierzę, że razem z Państwa pomocą i wsparciem to się uda.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Dorau, 4080 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczna.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu