Denys Jacek

Nazywam się Jacek Denys, w 1986r. uległem ciężkiemu wypadkowi na kolei, gdzie pracowałem, w skutek czego straciłem całkowicie lewą nogę, lewą rękę, częściowo prawą dłoń, prawą nogę mam lecz z ograniczoną sprawnością. Po długim okresie spędzonym w szpitalu i rehabilitacji musiałem zaakceptować siebie na nowo, jako Osobę Niepełnosprawną i uczyć się życia. Od tamtego czasu  moje życie się diametralnie zmieniło i nie należy do najłatwiejszych. Niepełnosprawność nie odebrała mi chęci do życia, gdyż dobry Bóg nade mną czuwał. Mam radość w sercu, wspaniałą żonę, która się mną opiekuje. W 1992r. postanowiłem zrobić prawo jazdy, aby lepiej funkcjonować w terenie to było moje wielkie wyzwanie, zawsze walczę i się nie poddaję Aby utrzymać mięśnie i stawy w dobrej kondycji potrzebuję stałej rehabilitacji, która jest bardzo kosztowna. Od mojego wypadku minęło kilka dekad, a technika poszła do przodu, nie ukrywam, że bardzo, ale to bardzo marzę o nowoczesnej bionicznej protezie ręki, która ogromnie  poprawiła by mi komfort życia i zapewniła lepsze funkcjonowanie. Protezy bioniczne są bardzo drogie i nie stać mnie na tak ogromne przedsięwzięcie, dlatego zwracam się do Was Kochani, o ogromnych sercach, o pomoc w jej zakupie. Taka bioniczna proteza ręki z elektronicznym modułem stawu łokciowego kosztuje 339,915,00zł i myślę, że tylko z Wami Kochani jestem w stanie uzbierać taką kwotę i dalej cieszyć się życiem.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O LEPSZE ŻYCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Denys, 2485 pomogą mi Państwo w codziennej walce z niepełnosprawnością oraz dążeniu do celu. Wspieracie Państwo także moje codzienne funkcjonowanie. Uważam, że ten podarowany przez Pana Boga kawałek życia daje radość nawet wtedy, kiedy wydaje się, że wszystko jest przegrane.

Z całego serca serdecznie dziękuję za okazane wsparcie - Jacek Denys

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu