Szanowni Państwo, nazywam się Dariusz Kopik. Mam 57 lat. W 2016 r. z powodu powikłań cukrzycowo-miażdżycowych amputowano mi prawą nogę na wysokości uda. Utrata nogi ogromnie ograniczyła moje funkcjonowanie w codziennym życiu, nakładając jednocześnie szereg wydatków związanych z protezowaniem i rehabilitacją...

Szanowni Państwo,Nazywam się . Mam 57 lat. W 2016 r. z powodu powikłań cukrzycowo-miażdżycowych amputowano mi prawą nogę na wysokości uda. Utrata nogi ogromnie ograniczyła moje funkcjonowanie w codziennym życiu, nakładając jednocześnie szereg wydatków związanych z protezowaniem i rehabilitacją. Nowoczesna proteza jest szansą na powrót do samodzielnego poruszania się, sprawności fizycznej oraz powrotu do aktywności zawodowej. Koszt takiej protezy znacznie przekracza moje możliwości finansowe dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc w sfinansowaniu zakupu protezy, a także dalszej rehabilitacji oraz wsparcie w codziennym funkcjonowaniu.  Z góry bardzo dziękuję za okazaną pomoc. Każda, nawet najskromniejsza, pomoc z Państwa strony, będzie dla mnie nieocenionym wsparciem w walce z przeciwnościami losu.Z poważaniem,

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kopik, 8087 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.

Dariusz Kopik