Dąbrowski Daniel

Jeszcze nie tak dawno Daniel był samodzielnym, wesołym i dowcipnym młodym mężczyzną. Na rok 2012 planował dalszą naukę. Niestety, życie napisało dość podły scenariusz. Nic nie zapowiadało tego dramatycznego dnia i nikt nie wie, co się właściwie wydarzyło. Daniel stracił widzenie w jednym oku, węch i smak. Doznał wstrząsu, krwiaka i obrzęku mózgu. Doszło do niedotlenienia mózgu. Był w śpiączce pod respiratorem, z założoną sondą PEG oraz tracheostomią. Przeszedł dwie operacje mózgu. Był w stanie apalicznym oraz nadal ma paraliż lewostronny. Lekarze już na drugi dzień po wypadku przekreślili jego szanse na życie. Przez 6 miesięcy każdego dnia wchodząc na sale szpitalną oczekiwaliśmy jakiegoś słowa, znaku ze strony syna. Nie tracimy nadziei, że Daniel znów stanie na nogi i chociaż w połowie będzie sprawny.

Nasz upór, determinacja i całkowite zaangażowanie powodują, że stan Daniela ulega poprawie, jednak potrzebna jest do tego Państwa pomoc. W chwili obecnej Daniel wymaga całodobowej opieki oraz przystosowania otoczenia do jego stanu zdrowia. Przy intensywnej rehabilitacji Daniel ma bardzo duże szanse stanąć na nogi, niestety koszt rehabilitanta z innego miasta przekracza nasze finanse, nie wspominając o obozach czy turnusach rehabilitacyjnych, lekach i środkach higieny. Nie jesteśmy w stanie Danielowi tego zapewnić.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Dąbrowski, 3558 pomagacie Państwo Danielowi stać się bardziej samodzielną i niezależną osobą. Dzięki Wam może stanąć na nogi i w końcu wyjść z domu. Za wszelką pomoc będziemy bardzo wdzięczni.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu