Cholewińska Sylwia

Mam na imię Sylwia i 20 lat,  jestem po wypadku, doznałam urazu kręgosłupa od Th- L i jestem po 9 operacji, niestety mój stan zdrowia osłabł na skutek ostatnich dwóch operacji po usunięciu skostnień i torbieli w lewym biodrze.

Jednocześnie chciałabym serdecznie  Państwu Podziękować za pomoc, za serce i wsparcie jakie dostaję od Was. Dzięki Waszej pomocy udało mi się po raz pierwszy stanąć na nogach od wypadku :) i było mnie stać na bardzo dobre ośrodki i szpitale rehabilitacyjne. Niestety rehabilitacja jest bardzo kosztowna i w dalszym ciągu potrzebuję Państwa wsparcia
i pomocy. Moim jedynym marzeniem jest aby stanąć na własnych nogach i zacząć żyć normalnie oraz wrócić do pracy w  domu dziecka jako wolontariuszka, dlatego chciałabym Państwa prosić o pomoc i wsparcie finansowe, abym mogła spełnić swoje marzenie.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Cholewińska, 5537 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu