Beata Ciborska

Nazywam się Beata Ciborska, mam 34 lata. W wieku 8 lat rozpoznano u mnie ziarnicę złośliwą, przeszłam chemioterapię i radioterapię. Jestem żoną i szczęśliwą mamą 8-letniej córeczki Oliwki.W 2006r., rok po urodzeniu córeczki usłyszałam straszną diagnozę - rak piersi. Przeszłam mastektomię prawej piersi, chemioterapię i hormonoterapię. Miałam 6 lat spokoju. W grudniu 2012 r. następna diagnoza - rak zgięcia śledzionowego jelita grubego. Jestem po leczeniu chemioterapią. 30 października 2013 r. kolejny zabieg usunięcie całkowite tarczycy z powodu guzów. Diagnoza nowotwór niezłośliwy. Choć czasami naprawdę brakuje mi już sił, to wiem, że mam cel w życiu - wychowanie mojej córeczki... i to dla niej będę walczyć do końca.Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe.    Przekazując 1% podatku lub darowizne (każda złotówka się liczy!) FUNDACJI AVALON z dopiskiem Ciborska, 2305 pomagaja mi Panstwo dalej walczyc. Jeśli ktokolwiek z Państwa zechce wesprzeć mnie w walce z chorobą, będę ogromnie wdzięczna. Z góry dziękuję za pomoc i ogromne serce.

POMÓŻ MI DALEJ WALCZYĆ I ZWIĘKSZ MOJE SZANSE!

Beata Ciborska

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<