Witam, mam na imię Anna i mam 48 lat. Od wielu lat choruję na astmę. Sterydy pomagają mi oddychać, ale niestety niszczą inne narządy.

W miarę upływu lat leki, które przyjmuję spowodowały rozwój osteoporozy (choroba kości), problemy neurologiczne i doprowadziły do tego, że pomimo kilku operacji poruszam się o kulach. Staram się prowadzić w miarę aktywne życie i nie poddawać się chorobom, ale do tego potrzebuję częstych i kosztownych rehabilitacji. W mojej obecnej sytuacji finansowej nie jestem w stanie zebrać funduszy na nią, gdyż leki, które przyjmuję sporo kosztują, dlatego proszę Państwa o pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŚLIWIŃSKA, 2651 pomagacie mi Państwo w leczeniu, rehabilitacji oraz codziennym funkcjonowaniu.

Z góry serdecznie dziękuję za wszelką okazaną mi pomoc.