Moja Mama – Alicja Dziemianko jest po udarze mózgu z ukrwotocznieniem, z niedowładem czterokończynowym oraz afazją (zanikiem mowy). Karmiona jest przez sondę, dzięki specjalistycznej pompie Flocare Infinity, pokarmami firmy Nutricia oraz odsysana jest przez ssak w celu udrażniania górnych dróg oddechowych.

Mama wymaga teraz całodobowej opieki. Jednak przez wiele lat Mama pracowała, jako lekarz pediatra i pulmonolog pomagając chorym dzieciom. A teraz sama potrzebuje pomocy. Jeżeli Ktoś z Państwa może, to proszę o wsparcie w całodobowej i już 10 letniej opiece nad chorą Mamą. Koszty leczenia, rehabilitacji są bardzo wysokie, dlatego potrzebuje wsparcia, za które serdecznie dziękuję. Beata Dziemianko.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon lub darowiznę z dopiskiem Alicja Dziemianko, 8450 pomogą mi Państwo w walce o życie Mojej Mamy.