Witam, nazywam się Adrianna Mariola Modzelewska. Od urodzenia choruję na wodogłowie i rozszczep kręgosłupa. Również od urodzenia poruszam się na wózku inwalidzkim.

Jestem pozytywnie nastawioną do ludzi i świata 32 letnią kobietą, która ma pasję i marzenia. Moją największą pasją jest fotomodeling. Uwielbiam również Sport i gdy tylko mogę biorę udział w olimpiadach sportowych oraz innych wydarzeniach sportowych. Ale aby móc spełniać się sportowo potrzebuję odpowiedniego sprzętu jakim jest wózek sportowy. Dlatego proszę Was z całego serducha o wsparcie finansowe. Dla Was to niewiele a dla mnie bardzo bardzo dużo.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MODZELEWSKA, 14310 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.

Za okazaną pomoc dziękuję serdecznie.