Zwracamy się z prośbą o pomoc dla Adama, który uległ wypadkowi drogowemu w 2004 r. W wyniku wypadku doszło do urazu czaszkowo-mózgowego, wodogłowia pourazowego, niedowładu kończyn dolnych i licznych złamań kręgosłupa. W 2018 r. złamała się kość szyjki udowej lewej, w wyniku czego powstało tzw. wiszące biodro.

Adam porusza się tylko na wózku inwalidzkim i wymaga wsparcia przy wszystkich najprostszych czynnościach. Ogromnym wysiłkiem codziennie uczy się funkcjonować. Chcemy pomóc mu w tej trudnej drodze. Jedyną nadzieją jest rehabilitacja, terapia, dieta, leczenie oraz pobyty w szpitalnych oddziałach rehabilitacyjnych, czy uczestniczenie w turnusach rehabilitacyjnych. Wszystkie te działania wymagają ogromnych środków finansowych.

WSPOMÓŻ ADAMA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Łojek, 8276 pomagacie Państwo Adamowi w codziennym przetrwaniu.