Rafał Wiśniewski

Nazywam się Rafał Wiśniewski. Od dzieciństwa choruję na niedowład spastyczny 4-kończynowy i poruszam się na wózku inwalidzkim. Z powodu choroby muszę być cały czas rehabilitowany, abym mógł w miarę swoich możliwości być samodzielny i mógł normalnie funkcjonować w społeczeństwie. Niestety rehabilitacja w ramach NFZ jest bardzo ograniczona, czasami nie możliwa. Pozostaje mi jedynie rehabilitacja w ramach własnych funduszy, bardzo kosztowna i dla zwykłego człowieka raczej nie osiągalna. Przy braku wymaganego leczenia i rehabilitacji mój stan może ulec znacznemu pogorszeniu i uzyskane efekty poszłyby na marne, czego bardzo chciałbym uniknąć. W roku 2006 zdiagnozowano u mnie zanik nerwów wzrokowych. Co  pół roku przebywam w szpitalu i muszę przyjmować odpowiednie leki. Gdyby nie terapia, mógłbym całkowicie utracić wzrok.  Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów związanych z moją rehabilitacją, zakupem sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, pokryciem kosztów mojego leczenia i rehabilitacji, specjalistycznych badań oraz zakupu leków. Uzyskana pomoc pozwoli mi na dalszą  poprawę sprawności. Każda, choćby najmniejsza pomoc zwiększa moją szansę na odzyskanie sprawności i poprawę zdrowia!  Serdecznie dziękuję za każdą wpłatę i tym sposobem okazaną pomoc.Kontakt: [email protected]

KAŻDA POMOC ZWIĘKSZA MOJĄ SZANSĘ NA POPRAWĘ ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wiśniewski, 1725 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<