Helpuj.pl, czyli crowdfunding z dedykacją

Portal Helpuj.pl to miejsce i narzędzie stworzone z myślą o Podopiecznych Fundacji Avalon i im dedykowane. Osoby, które mają u nas subkonto, mogą publikować w Serwisie zbiórki celowe na konkretne potrzeby lub realizację wybranych marzeń.

Zespół Helpuj.pl oferuje Podopiecznym wsparcie merytoryczne na każdym etapie ich przygody z Portalem. Dzięki ścisłej współpracy z Działem Subkont, zbiórki są profesjonalnie zarządzane od momentu zgłoszenia po rozliczenie i wypłatę zgromadzonych funduszy.

logo helpuj

Twoje wsparcie to szansa

Podopieczni naszej fundacji to osoby z całej Polski. Zmagają się z różnymi niepełnosprawnościami czy chorobami przewlekłymi. Różne są ich historie, sytuacja rodzinna czy materialno-bytowa. Jednak każda z tych osób zasługuje na to, by żyć godnie i na 100%. Możesz mieć w tym swój udział (przynajmniej) na dwa sposoby.

Tradycyjna wpłata czy pomaganie przez działanie?

Standardową formą wsparcia jest wpłata darowizny na wybraną zbiórkę. Helpuj.pl daje również unikalną możliwość pomagania przez działanie, czyli za pośrednictwem wyzwań charytatywnych.

Poinformowany jak Darczyńca

Dbamy o poprawność dokumentów, na podstawie których zatwierdzamy zbiórki, oraz o przejrzystość wydatkowania zebranych pieniędzy. Jako Darczyńca masz więc pewność, że wspierasz Podopiecznych zweryfikowanych przez dużą, rozpoznawalną fundację, a także skonsultowane wcześniej cele.

I na koniec

Dlaczego umożliwiamy finansowanie marzeń? Naszym zdaniem to właśnie one w znacznej mierze motywują naszych Podopiecznych do codziennych zmagań i pomagają im na chwilę zapomnieć o trudnościach.

Są marzenia, które potrzebują wsparcia, by się spełnić. Każde wsparcie jest ważne – tak jak każda pora jest dobra, by zrobić coś dobrego.

Odwiedź stronę projektu i dowiedz się więcej: https://helpuj.pl

helpuj fundacja avalon2

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>