Helpuj.pl to najmłodszy projekt pomocowy Fundacji Avalon – prowadzimy go od września 2018 roku. Helpuj ma charakter portalu zbiórkowego przeznaczonego dla Podopiecznych posiadających subkonto w Fundacji. Funkcjonuje jako serwis internetowy z własną stroną na Facebooku oraz stale rosnącą społecznością.

Ideą przyświecającą zespołowi Helpuj.pl jest połączenie finansowania społecznościowego z zabawą. Wierzymy, że działalność charytatywna może być emocjonującym zajęciem, które łączy ludzi i wyzwala dobrą energię.

Co nas wyróżnia?

• My wspieramy naszych Podopiecznych w radzeniu sobie z chorobą lub niepełnosprawnością poprzez profesjonalną organizację ich działań ukierunkowanych na pozyskanie funduszy. Ty możesz pomóc Beneficjentom Fundacji Avalon, wpłacając darowiznę na konkretne zbiórki, w ramach których gromadzone są środki nie tylko na różnego rodzaju terapie czy rehabilitację, ale również na realizację mniejszych i większych marzeń
    Dlaczego umożliwiamy finansowanie marzeń? Naszym zdaniem to właśnie one motywują naszych Podopiecznych do podejmowania codziennych zmagań i pomagają im na chwilę zapomnieć o trudnościach.

• Dzięki systemowi „Weź, co zbierzesz”, umożliwiającemu Podopiecznym skorzystanie ze wszystkich środków wpłaconych przez Darczyńców, masz pewność, że każda przekazana złotówka zasili subkonto Zbiórkowicza w Fundacji. Nie ma znaczenia, czy zebrane zostanie mniej, czy więcej niż 100% założonej kwoty.

• Wspierając konkretną osobę za pośrednictwem portalu Helpuj.pl, wiesz, że zbiórki są profesjonalnie zarządzane – od momentu ich założenia, przez okres wpłacania darowizn, aż po zamknięcie i rozliczenie. Dział Subkont Fundacji Avalon, z którym ściśle współpracujemy dba zarówno o weryfikację dokumentów, na podstawie których zatwierdzamy zbiórki, jak i o przejrzystość wydatkowania zebranych pieniędzy.

• W Helpuj masz unikalną możliwość dopingowania i motywowania wybranych osób nie tylko poprzez wpłaty na ich cele, ale również przez udział w inicjatywach towarzyszącym zbiórkom. Podejmiesz wyzwanie?

logo helpuj male

Dołącz do naszej społeczności, pomagaj razem z nami!

Więcej szczegółów znajdziesz na naszej stronie internetowej.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a